YOZGAT SARAYKENT İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Okul ve Kurum Ziyaretleri

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Okul ve Kurum Ziyaretleri

2022-2023 eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle okul kurum ziyareti kapsamında öğretmen ve öğrencilerle bir arada olmak amacı ile okul ziyaretlerine devam eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet DOĞAN ve Şube Müdürü Rıza USLU ile birlikte Dedefakılı, Sarayözü ve İzibüyük okullarını ziyaret etti. Okul idarecilerinden okullarda yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra sınıfları ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle sohbet ettiler.

 

Daha sonra öğretmenler odasında okul idaresi ve öğretmenlerle bir araya gelen İlçe Milli Eğitim Müdürü, burada öğretmenlerle sohbet ederek ve görüş, önerilerini dinleyerek "Gücümüz yettiğince okullarımızı gezerek, öğretmenlerimizle, öğrencilerimizle bir araya geliyor öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin taleplerini dinliyoruz. Bize emanet edilen öğrencilerimizi nitelikli bir eğitim ile en iyi şekilde geleceğe hazırlamak için var gücümüz ile çalışıyoruz. Eğitim ve öğretime katkı sağlayan tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyor, yeni eğitim öğretim yılının başarılı bir şekilde geçmesini temenni ediyorum " dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet DOĞAN , ziyarette bulunduğu okullarda yürütülen çalışmalarından dolayı okul idarelerine ve öğretmenlerine teşekkür ederek ziyaretlerini sona erdirdiler.

13-09-202213-09-2022

Fatih Mah. Gazi Mustafa Kemal Bulvarı Hükümet Konağı Kat 2 66320 Saraykent / YOZGAT - 0 354 368 64 59

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.